Over mij

Ik ben Francis Sinke, 50 jaar, getrouwd en samen hebben we twee kinderen, een dochter en een zoon.

Al vanaf jongs af aan was ik geïnteresseerd in het gedrag van de mens. Snel leerde ik dat achter elk gedrag altijd een reden zit. Nieuwsgierig als ik was begon ik een cursus psychologie. Toch kon ik hierin de verdieping niet vinden die ik zocht.

Toen mijn dochter geboren werd bleek ze hooggevoelig, had aanpassingsproblemen en onverklaarbare uitspraken. Ik leefde op dat moment nog heel erg in mijn verstand en kon haar niet begrijpen. Na allerlei adviezen en reguliere behandelingen werden wij gewezen op de term nieuwetijdskind. Dit was voor mij nieuw en ben mij hier in gaan verdiepen. Het sprak mij heel erg aan en herkende haar (en mezelf) hier in. Langzaam leerde ik haar begrijpen en daardoor verdwenen ook de meeste problemen. En ondanks mijn nuchterheid had ik veel interesse gekregen in het werken met energieën en spiritualiteit dus ben ik diverse cursussen gaan volgen.

In 2003 volgde ik mijn eerste Reiki cursus en begon mijn leven te veranderen. Ik zag de wereld vanuit een ander perspectief en alles wat gebeurd was in mijn leven kreeg een reden. Het leek alsof de puzzel van mijn leven stukje bij beetje completer werd. Vragen als ‘waarom’ werden beantwoord en mijn vertrouwen groeide enorm. Het gaf mij een gevoel van rust van binnen. Het werd een weg waarvan ik niet meer terug kon en bovendien wou ik dat ook niet meer.

Door deze veranderingen vroeg ik mezelf vaak af wat ik nu wou bereiken in dit leven en mijn antwoord was altijd ‘helpen’. Door Reiki te geven ‘kan’ ik helpen. En zeker ook door te praten en er te ‘zijn’. Dat geeft mij voldoening en verrijkt mijn leven.

Zo werd Praktijk Magenta geboren. Het is een plekje waar ik mezelf kan zijn en de dingen kan doen die ik graag doe en daardoor mijn levensdoel kan uitvoeren. Ik hoop je dan ook daar te mogen ontvangen!

-Ter informatie: Ik ben in het bezit van de 1e, 2e en 3e (A en B master) graad Reiki of the Usui System of Natural Healing. Ook heb ik cursussen Chakra Kleurdiagnostiek, basis Homeopathie en Magnetiseren gevolgd.