De tafelbehandeling

Als je voor het eerst bij mij in de praktijk komt hebben we een kort intake-gesprek. Zo kunnen we ons even aan elkaar voorstellen en eventueel de reden van de behandeling en de verwachtingen daarvan doorspreken.

Je gaat, met (gemakkelijk zittende) kleding aan maar de schoenen uit, op de behandeltafel liggen. Ik volg dan de Reiki behandelposities van het hoofd tot aan de voeten. Daarna herhaal ik dat op de achterkant. Op sommige plaatsen houd ik mijn handen een stukje boven je. En sommige plekken hebben meer energie nodig dan andere. Als het nodig is magnetiseer ik erbij.

Aan het eind van de behandeling reinig ik je aura en sluit ik hem voor een goede bescherming.

Een behandeling werkt ontspannend. Je kunt je zwaar voelen of juist heel licht, koud voelen of juist warm. Sommige mensen liggen heerlijk stil en sommige mensen praten gezellig de hele behandeling door. Alles kan, je mag gewoon doen wat je prettig vindt. Reiki werkt altijd.

Als je het niet prettig vindt om te liggen of beperkt bent in de mobiliteit kan de stoelbehandeling uitkomst bieden. Dit is hetzelfde alleen zit je dan op een stoel en is de behandeling korter.

Na de behandeling bespreken wij onze ervaringen en geef ik je een glas water om het proces te ondersteunen.

Hoe veel en hoe vaak je komt bepaal je zelf. Een paar behandelingen kunnen soms al een groot verschil maken!